Evo kako izgleda kcerka Izeta Fazlinovica prava ljepotica

Detalji iz privatnog života jednog od najpoznatijih bh. glumaca i zvijezde humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” Mustafe Nadarevića nisu poznati široj javnosti.

Kćerka popularnog Izeta Fazlinovića, Nana Nadarević, pored toga što je izuzetno lijepa, ima i zanimanje o kojem brojne djevojke samo sanjaju. Naime, ona radi u modi i PR manager je jednog od najpoznatijih brendova šminke na svijetu.
Žena, majka, kraljica”, opisuje sebe Nana. “Šalim se, nisam majka, a ni kraljica. Ja sam MAC Cosmetics PR Manager za Adriatic regiju, ujedno sam i žena”, dodaje šaljivo.

Loading..

Njene objave na Instagramu prati oko 8000 ljudi, a mnogi u komentarima ističu kako prelijepa Nana dosta podsjeća na oca, ali i poznatu hrvatsku pjevačicu Severinu. Osim što zastupa MAC, Nana je prilično aktivna na društvenim mrežama, a oduševljava pogotovo duhovitim crticama iz privatnog života.

Kako su mnogi primijetili, humor je definitivno naslijedila od oca.

Loading..

Novi.ba

DODATNO:

FANOVI U ŠOKU, OTKRIVENA ISTINA: Evo koliko ZAISTA GODINA IMA DRAGANA MIRKOVIĆ!

Dragana Mirković jedna je od najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora, a na njenom izgledu zavide joj i daleko mlađe kolegice.
Dragana Mirković nikada nije gradila karijeru skandalima, već glasom i dobrim pjesmama. Ali nije zanemarljiv ni njen stas.

Nedavno su se njeni fanovi prisjetili Dragane iz mlađih dana, pa je počela internetom kružiti slika koja je nastala davne 1993. godine.

Mnogi su ispod ove slike prokomentarisali kako se pjevačica od tada nije mnogo promijenila, a sada je mnoge iznenadila informacija o tome koliko pjevačica zaista ima godina.
Naime, Dragana će 18.januara napuniti 51.

Da li biste joj dali ovoliko godina?
Dragana je prije nekoliko dana okupila kolege za snimanje novogodišnje emisije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *