Ana Nikolic neprepoznatljiva obukla sve rozo na sebi, slavi rodjendan kcerke svi su gledali koliko je smrsala

Pop zvijezda Ana Nikolić obilježila je nasljednici Tari njen drugi rođendan, a ovim povodom je za svoju mezimicu specijalno ukrasila dom.

Kako bi njena kćerka dobila rođendansko slavlje za pamćenje Ana je pobrinula za svaki detalj.

O tome svjedoči fotografija iz njenog doma koju je okačila na svoj profil na Instagramu.

Loading..

Na rođendanskoj trpezi našle su torte specijalno urađene za Aninu naslJednicu sa propratni detaljima, a oko stola našli su se baloni i jedan simbolično u obliku broja dva.

Ovaj prizor oduševio je Anine brojne koleginice poput Marine Visković i Milice Todorović koje su joj ostvile emotikone u obliku srca u komentarima.

Loading..

Ana Nikolić ne krije koliko je sretna i ostvarena otkako je postala majka,a njena nasljednica Tara danas je napunila 2 godine.

Ana je na društvenim mrežama objavila fotografiju tetovaže koju je posvetila kćerki, ime “Tara” i datum njenog rođenja, a uz sliku je dodala:

– Moj život se dijeli na prije tebe i poslije tebe! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donijela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi. Moj svijet, moja svjetlost i zvijezda vodilja, moj monkey, moja Tararira,ili kako ti kazes TALA. Moj ponos i najveća životna nagrada. Sjećam se kao da je bilo maločas, kada su mi te donijeli prvi put, pomislila sam samo “Bože, hvala ti na ovom blagoslovu”, bila si tako mala, a tako savršena. I eto, prođoše 2 godine kao tren. SRETAN TI 2.ROĐENDAN DRAGA MOJA MALENA DJEVOJČICE.Voli te mama – napisala je Ana uz fotografiju.

Pjevačica je i danas nastavila slavlje, pa je objavila ove fotografije:

Loading..

Novi.ba/Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *